sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Projekti: hiusten vaalennus

No niin, taas on se aika kun haluankin olla blondi! Olen seilannut tumman ja vaalean välillä todella pitkään, vähän väliä on hiusten väri vaihtumassa. Raskausaika taisi olla pisin aika, kun pysyin samassa värissä koko ajan. Elikkä tummana... Mutta mitä lähemmäs kesää mennään, sitä enemmän vaalea taas kiehtoo. :)
Laitoin eilen värinpoiston tähän järkyttävään väriseen hiuskasaan. Ennen värinpoistoa päähän oli laitettu siis vain raitoja, joten aivan tummaa tukkaa en ruvennut vaalentamaan. Kuvaa en edes viitsi tästä nyt ottaa, niin on järkyttävä näky... Jossain kohtaa kauniin vaaleaa, sitten oranssia, jonkin verran keltaista ja jotain vielä tummempaa. Mutta kyllä miusta vielä blondi saahaan! Jokunen vuosi sitten miulla oli tukka josta tykkäsin hirveesti, mutta se olikin työn takana. :) Lyhyt ja kauniin tuhkanvaalea ja edessä aivan mielettömän ihanan värinen, sähkösininen raita. Tykkäsin! Mutta nyt haluan ns. jotain luonnollisempaa, tällä hetkellä ei shokkivärit ym. kiinnosta.


Tänä iltana pääsee äiti & iskä elokuviin, jee! Ihan kahdestaan. Elokuvavalinta ei ole kyllä kovin romanttinen.... :) "Project X". No, katsellaan, ja raportoidaan myöhemmin, millainen oli. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti