maanantai 17. joulukuuta 2012

Hups!

Onpas taas mennyt tovi, kun oon viimeksi täällä mitään itsestäni ilmoitellut...! Mutta hengissä ollaan kuitenkin. :) Huomenna olisi Oliverin 1-vuotissynttärit, eilen kahviteltiin jo sukulaisten ja kummien kesken. Kaikki kummit eivät valitettavasti päässeet eilen paikalle. :( Huomenna olenkin töissä, onneksi aamuvuorossa, niin saa olla illan pojan kanssa. <3 Keskiviikkona oonkin vapaalla taas ja silloin tulee ihanaisia touhutätejä käymään, kun eivät sunnuntaina päässeet. Keskiviikkona meillä on myös ohjelmassa oviremppaa, jee! En vain tajua, että mitähän ihmettä on ajateltu silloin 60-luvulla tätä rakennettaessa, on muuten muutama hassu ratkaisu yhdessä jos toisessa paikassa... Kuitenkin, meiltä mennään keittiöstä ns. kodinhoitohuoneeseen, joka on ollut aiemmin pannuhuoneena. (Tähän huoneeseen pääsee myös saunasta.) Tästä kodinhoitohuoneesta mennään sitten pieneen "eteiseen", jossa on ovet liiteriin, kellariin/varastoon ja takapihalle. Kodinhoitohuoneen ja eteisen välinen ovi on ihan tavallinen väliovi, joten kh-huoneessa on siis talvisin KYLMÄ! Kylmyydestä kertoo hyvin se, että kun meillä vajaa vuosi sitten tammikuussa oli minun synttärit ja Oliverin ristiäiset, ristiäisistä jääneitä herkkuja pystyi säilyttämään kh-huoneessa, kun jääkaappiin ei enää mahtunut. Lattialämmitystäkään on täysin turha pitää päällä kyseisessä tilassa... Mutta pian kylmyys on historiaa ja siellä on lämmin, kun välioven tilalle tulee ihan oikea lämpöovi! (Ja tulipas pitkä jaarittelu hyvin yksinkertaisesta asiasta; meillä vaihdetaan siis uusi ovi.)

Synttärijuhlissa mentiin Muumi-teemalla. 

Amaryllis. Kokeilukappale, saisinko pidettyä tämän hengissä, edes jouluun asti.  ( Se on hengissä vielä!)

Vihdoinkin uusi kello meidän talouteemme! Aiempi kellokin oli ihan kiva, mutta no... Se sopii paremmin vaikka tuonne miehen huoneeseen, missä on muutkin metsästyskamat. ;) (Tästä kuvasta saa jonkinlaista vinkkiä siitä, minkä väriset meidän seinät on... En tykkää sitten yhtään, mutta pian ne on valkoiset!)

Pienen miehen isoin kortti rakkaalta kummilta!


Rakas synttärisankarimme!

Äitikin tykkää tästä lahjasta. :)

Huomenna olisi siis työpäivä, mutta jospa katselisi vähän aikaa Bridget Jonesia ja sitten vasta painuis unille<3 Yhä on tuota univelkaa nukuttavana... Toivotaan ettei pieni rakas nukkuisi myös hyvin ensi yön, eikä tänään saadut rokotteet häiritsisi unta. ;(




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti