torstai 15. marraskuuta 2012

Tyytyväinen!

Nyt on tää tyttö supertyytyväinen, uudella koneella kun tätä naputtelen!

Tälläinen olisi uusi rakkaani! (Kuva täältä )


Eli uusi rakkaani olisi Samsungin Notebook RV515, 15,6" näytöllä. Aiemmin naputtelin Samsungin miniläppärillä, joten samassa merkissä siis pysyttiin. Mitäpä sitä hyvää vaihtamaan. :) Halusin miniläppärin jälkeen suuremman näytön, mutta en kuitenkaan 17-tuumaista, jollainen on aiemmin minulla ollutkin, eli tämä 15-tuumainen oli sopiva vaihtoehto. Miniläppärin jälkeen tämäkin tuntuu isolta, kuinkahan suurelta se 17" olisi sitten tuntunut, hui! Mutta tää on just sopivan  kokoinen, tässä on hyvä selailla kuvia ynnä muuta.
Mutta onpas ihanaa, kun kone ihan oikeasti toimii, siitä ei kuulu ylimääräisiä ääniä, eikä tarvitsee väsyttää silmiään pienellä näytöllä. Viedään kyllä tuo minikannettava miehen työkaverille korjattavaksi, jos siitä vielä jollain tavalla toimivan koneen saisi aikaiseksi.

Mutta sitten asiasta ihan toiseen... Meille on siis tulossa remonttia ja tietenkin ajatukset pyörii siinä!

Tämän kaltaisen lattian haluaisin, mutta saisi olla jopa tummempi. 

Tässä kuvassa sävy on lähellä sitä mitä se on mielessäni!
Meille olisi siis tulossa tummat lattiat ja vaaleat seinät. Alkuperäinen idea oli myös, että laittaisimme laminaatin, mutta laitammekin muovimaton. Tällä hetkelläkin lattiamme on muovimattoa, mutta todella rumaa sellaista, en pidä siitä yhtään... Seinät tulee sitten vaaleiksi. Kuulostaa tässä hyvinkin yksinkertaiselta, mutta tulee toivottavasti olemaan hieno!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti